Personal Training

Een gezonde geest in een gezond lichaam, klinkt cliché maar het is waar. Door sporten dalen je stresslevels, waardoor je ook buiten het sporten beter presteert: je slaapt beter, je hebt meer energie en je vetgehalte gaat omlaag en je spieren worden sterker. Kortom, je voelt je beter en gezonder. Fitte mensen zijn nou eenmaal energieker en vitaler en hebben een sterker immuunsysteem.

De Personal Trainer brengt aan de hand van een intake, jouw doel(en) en fysieke staat in kaart. Met deze informatie stelt jouw trainer een passend programma voor. Hierbij wordt gekeken naar welke oefeningen je gaat doen, maar ook kan gekeken worden naar je voedingspatroon.

Het is belangrijk dat je plezier hebt in het sporten en daarom kijken we naar wat het beste bij jou past.  Jouw Personal Trainer zorgt ook voor mentale ondersteuning, helpt je bij tegenslagen en leert je de grenzen op te zoeken van wat je kunt. Je past de trainingen in overleg met de trainer aan, aan je agenda, je sport dus wanneer het jou het beste uitkomt.

Actioncenter Gieten is van maandag tot en met zondag geopend.

Wat kost Personal Training?

De kosten voor Personal Training zijn hoger dan een regulier fitnessabonnement, logisch, want je krijgt een-op-een begeleiding. Resultaten zijn vaak sneller, het rendement hoger en uiteraard persoonlijker.

Naast de begeleiding bij het uitvoeren van verschillende oefeningen zal de trainer extra aandacht besteden aan bijvoorbeeld; ademhaling, houding, voeding en motivatie. Onze professionals weten hoe je veilig moet sporten met of zonder speciale lichamelijke indicaties.

Wil je meer informatie of gelijk een afspraak maken voor een vrijblijvende intake, vul dan onderstaand formulier in.

Welke locatie?

Privacy

 

Actioncenter Gieten is dé plek voor individueel Fitness, EGym training en groepslessen . Bij Actioncenter Gieten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met Gratis Proefweek!

Nieuws

eGym-Cirkel

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar…

Lees meer