eGym – Fit in slechts 2x 30 minuten per week!

Uniek in Gieten en Borger, de slimme krachtcirkel van eGym! eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal!

Wat is de eGym-Cirkel?

eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Elke machine is zorgvuldig ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. De digitale trainingsmachines integreren alle belangrijke trainingsprincipes om ervoor te zorgen dat je training een succes wordt: ergonomie, effectieve spierstimulatie, periodisering, variabele trainingsbelasting en personalisatie.

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten en uniek in de regio!

Gemakkelijk effectief trainen

Meer kracht. Beter uithoudingsvermogen. Meer energie. Betere mobiliteit. We hebben het ideale trainingsprogramma om elk doel te ondersteunen – klaar voor gebruik en volledig automatisch. Doe mee en bereik je doel! Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Gepersonaliseerde fitnesstraining

Je moet anders trainen om spieren op te bouwen, gewicht te verliezen of te herstellen na een blessure. Uw trainingsplan en individuele trainingen zijn precies op maat en gepersonaliseerd om uw trainingsdoel en uw persoonlijke fysieke behoeften te ondersteunen.

Gepersonaliseerde fitness- en krachttraining

Jouw trainingsplan zal specifiek worden afgestemd op jouw fysieke behoeften, doelen en vooruitgang. Alle belangrijke trainingsparameters worden automatisch en precies op je behoeften afgestemd. Tijdens de training geeft het display van het apparaat direct feedback en het regelt de parameters die nodig zijn voor individuele krachttraining: bewegingsbereik (ROM), tijd onder spanning (TUT), herhalingen (herhalingen), sets, pauzetijd, cadans, trainingsgewicht, spierfalen en spiervermoeidheid. Dit resulteert in een aanzienlijk betere training met eGym in vergelijking met conventionele training. De beste manier om een ​​idee te krijgen van wat dit betekent, is om het uit de eerste hand te ervaren.

Is dit de workout voor jou!

Kom een keertje langs voor meer informatie hierover.

Innovatieve trainingsmethoden

Ooit gehoord van adaptieve of isokinetische training? Als je traint met eGym, train je op basis van bewezen en effectieve trainingsmethoden en principes, samen met de nieuwste bevindingen uit de wereld van de sportwetenschap.

Zichtbaar betere trainingsresultaten

Het trainingsplan is verdeeld in verschillende fasen voor een effectievere training. Automatische periodisering en krachtmeting zorgen voor een effectieve en gevarieerde training en zorgen regelmatig voor verse spierstimulatie voor zichtbaar betere trainingsresultaten.

De Fitness-app is je perfecte digitale coach

Of je nu spieren wilt opbouwen of wilt afvallen, trainen in de sportschool of thuis zonder apparatuur. Maak jouw persoonlijke trainingsplan op basis van meer dan 1.000 oefeningen met geanimeerde instructies voor de oefening. Met de eGym Trainer-app kan een trainer op elk gewenst moment een overzicht krijgen van wat je aan het doen bent en jouw training indien nodig bijstellen.

Ideale trainingsgewicht

Het ideale trainingsgewicht is niet altijd hetzelfde. Terwijl spiermassa wordt opgebouwd door te trainen met een hoog gewicht, is een laag gewicht voldoende om een ​​paar kilo af te vallen.

Herhalingen

Het aantal herhalingen beïnvloedt de uitkomst van je training. Veel herhalingen met een lager gewicht zullen bijdragen aan de spierdefinitie, terwijl minder herhalingen met een groter gewicht de spiergrootte vergroten.

Trainingsduur

De trainingsduur zal variëren. Cijfertraining omvat bijvoorbeeld een verscheidenheid aan langere, minder intensieve trainingseenheden naast kortere, meer intensieve eenheden – dit zal jouw figuur vormgeven.

Oefeningscurve

De oefeningscurve schrijft de snelheid voor waarmee je de oefening uitvoert. Een snelle, explosieve oefening verhoogt de kracht, die goed geschikt is voor het ontwikkelen van kracht en algemene conditie.

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Je kunt bij Actioncenter Gieten gratis kennismaken met de eGym-Cirkel. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het inplannen van een gratis proeftraining.

* velden zijn verplicht.

Welke locatie?

Privacy

Actioncenter Gieten is dé plek voor individueel Fitness, EGym training en groepslessen . Bij Actioncenter Gieten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Ervaringen

Tijdens de eerste proefles was ik gelijk enthousiast over eGym! Met de nieuwe krachttoestellen van eGym krijgen mijn sportschool bezoeken weer een nieuw impuls! De toestellen worden ingesteld op lichaamslengte en op basis van een krachtmeting. Door de curve, die je moet volgen, train je optimaal en geconcentreerd. Door de app van eGym kun je je vooruitgang bijhouden. Ook vind ik het een groot voordeel dat de training ongeveer een half uur duurt, dus tijdgebrek zou geen smoes meer moeten zijn… Ik merk na 2 weken al toename in kracht, de krachttrainingen zijn veel effectiever zijn dan voorheen zonder eGym!’     – Renate Buter (41)

‘Ook ik ben super enthousiast over de eGym cirkel! Voorheen liep ik alleen hard, fitness is niks voor mij. Maar sinds ik de eGym ontdekt heb, doe ik met plezier de 2 rondjes kracht. Geen gedoe met instellingen of gewicht gokken. Je zit perfect en je traint precies op jouw niveau. En het is nog leuk ook om het ‘spelletje’ te spelen, zoveel mogelijk balletjes mee pakken voor een optimaal resultaat. De app maakt alles compleet. Een dikke aanrader voor jong en oud.’     – Jan-Willem Diemer (55)

‘Trainen in de eGym-Cirkel is verslavend! Als fan van nieuwe trainingsvormen èn handige (sport)apps, was ik blij verrast toen een deel van het Actioncenter ingericht werd met een nieuwe trainingsomgeving, waarbij ook nog eens koppeling met een app mogelijk is. Mij heb je dan! Meteen de eerste mogelijkheid tot introductie met beide handen aangegrepen en dat viel niet tegen. Het eenmalig persoonlijk instellen van de apparaten ging snel en soepel en wat mij vooral erg beviel is de precieze afstelling met een breed bereik, zodat voor iedereen een goede trainingspositie gevonden kan worden. Het feit dat deze persoonlijke instelling ook nog onthouden wordt op je persoonlijke eGym-armbandje is natuurlijk super handig. De informatie die vastgelegd wordt in de app, zoals maximaalscores (leuk om te vergelijken met je kameraden), de progressie daarin, de uitgevoerde oefeningen, spier(dis)balans en biologische leeftijd (zo 18 jaar eraf, dank u!) is inzichtelijk en motiverend. De oefeningen worden in een lekker tempo uitgevoerd en door de vastliggende tijd en tussentijd is even wegzakken er niet bij. Je training vliegt voorbij. Het “negatief” trainen is een unieke mogelijkheid op deze apparaten en mooi geïntegreerd in het programma. Met de verschillende oefeningen In de opgestelde eGym-Cirkel is een goede balans van verschillende spiergroepen samengesteld en biedt zo een total body workout. Ik ben benieuwd wat er verder nog op het programma staat, dus ga voorlopig vrolijk door. Voor iedereen die efficiënt en gericht wil trainen met daarbij aandacht voor het gehele lichaam zeker een aanrader!’    – Ruald de Vries (38)